Partner van Crypto Insiders

Voor de lezers van Crypto Insiders

Ontdek alle mogelijkheden die GoldRepublic te bieden heeft.

GoldRepublic x Crypto Insiders

Waarom GoldRepublic?

Handige Mobiele App

Terugkoopgarantie

Verzekerde opslag

Via onze mobiele app kan je gemakkelijk koersen bekijken, edelmetaal aan-en verkopen, een spaarplan aanmaken en heb je inzicht in je portefeuille.

Wij bieden de garantie om ten alle tijden je edelmetaal terug te kopen. Dit houdt dus in dat je 24/7 je edelmetaal kan verkopen, gemakkelijk via de website of app.

Jouw edelmetaal veilig opgeslagen bij een gerenommeerde kluisbewaarder in Amsterdam, Frankfurt of buiten de EU; in Zürich. Voor 100% beveiligd tegen schade en diefstal.

*Aanmelden voor de actie is mogelijk t/m 11 december 2023 23:59. 

De bonus, een gratis gram goud, wordt binnen uiterlijk 30 dagen in het account gestort, mits aan alle voorwaarden wordt voldaan. 

Alleen geldig voor nieuwe gebruikers. Minderjarige gebruikers en gebruikers met een bestaand account zijn uitgesloten van de actie.

Alle accounts die worden geopend en gevalideerd via de speciale actielink van Crypto Insiders ná het sluiten van de actie, ontvangen géén gram goud.

Indien de actie voortijdig wordt gesloten, zal GoldRepublic daarvan melding maken op deze pagina.

GoldRepublic behoudt zich het recht voor tot afwijzing of weigering van een klant, om zich te registreren voor en/of te handelen op het handelsplatform en/of om de diensten geleverd door GoldRepublic af te nemen.

GoldRepublic behoudt zich het recht voor tot het weigeren van een accounthouder tot deelname van de actie, indien GoldRepublic heeft geconstateerd dat de accounthouder naar haar inziens geen recht heeft op deelname.